Det är inte en enkel sak att förstå sin egen hälsa, att det måste tillföras flera element till både kropp och själ för att ta sig igenom livet. Erfarenheter är något som man skaffar sig under tiden som man lever och kan inte skyndas på genom att läsa böcker om livet. Med livet kommer livserfarenheten och i den finns olika typer av erfarenheter som gör oss till de personer som vi kommer att bli när vi är vuxna.

  • Hjärtesorg, de flesta upplever upp och nedgångar i sina kärleksliv och med det kommer en hel del erfarenhet. Inte bara erfarenhet för hur man hanterar varandra i ett förhållande men också hur man hanterar framtida förhållanden.
  • Sociala erfarenheter kommer ifrån alla de relationer som man skaffar sig under livets gång, allt från första mötet med mamma till en arbetskollega man ser i förbifarten, alla relationer läggs till i din sociala karta.
  • Arbetslivet och karriärer lägger till ytterligare poäng till din livskarta och värdesätts för framtida jobb.
  • Alla upplevelser utöver, alla resor, alla möten, allt vi upplever som sätter spår är de som får oss att röra oss framåt och sätter sina spår. Inte bara i form av rynkor och trötta ögon men i mungipor med synliga tecken på att ha visat ett leende.

Rädslan för att vårt liv skall yttra sig i våra ansikten i form av mörka ringar och liknande är stor och just rynkor, trötthetstecken och linjer är något som vi ofta döljer. Det är med krämer och produkter från exempelvis www.grooming.se som vi döljer våra tecken.